Waarvoor wordt tramadol 50 mg gebruikt ?

Waarvoor wordt tramadol 50 mg gebruikt ?

Wilt u ook weten waarvoor u tramadol 50 mg kunt gaan gebruiken? Indien wel dan is dit artikel bestemd voor u. Wij gaan vandaag met u delen waarvoor deze medicijn allemaal voorgeschreven kan worden, leest u gerust verder.

Pijn

Bij verschillende hevige pijnen mag u rekenen op een voorschrift van deze medicijn. Het wordt gebruikt als een pijnstiller en kan ervoor zorgen dat u verlichting en verlossing gaat krijgen van alle ellendige pijnen waarmee u zit, u kunt zelf geholpen worden als u met zenuwpijnen zit!

Artrose

Dit is een aandoening aan een gewricht van het kraakbeen. Meestal is de aantasting bij de knieën of de heupen, dit gaat vaker gepaard met stijfheid en pijn die steeds weg trekt en terug keert. In dit soort gevallen wordt de tramadol 50 mg ook aanbevolen.

Seksuele stoornissen

Bij vroegtijdige zaadlozingen en erectie stoornissen bij mannen wordt door de arts dit ook voorgeschreven. Het kan u zeker helpen, want de stoornis kan verschillende achtergronden hebben waardoor het veroorzaakt wordt zoals: ontsteking van de prostaat, schildklierafwijking, medicijnen en ook zenuwaandoeningen.

Dit zijn de problemen die verholpen kunnen worden met tramadol 50 mg. Als u met 1 van deze klachten zit dan kunt u uw arts raadplegen en vragen of deze medicijn geschikt is voor u of niet, als wel dan kunt u gelijk aan de slag en de voordelen ervan ervaren.