Waar kan ik het beste sigaretten kopen?

Waar kan ik het beste sigaretten kopen?

Sigaretten, sigaretten. Dagelijks worden er duizenden sigaretten verkocht in Nederland alleen. We kunnen er niet over liegen; veel mensen hebben een rookverslaving. Dit is natuurlijk niet gezond, maar het is zo lastig om te stoppen! Wanneer je sigaretten op zijn, moet je ergens je sigaretten vandaan halen. Dat kan bij de onderstaande locaties.

Verschillende locaties

Een sigarenboer: Het is wellicht wat ouderwets, maar sigarenboeren bestaan nog steeds. Deze winkeltjes komen het meeste voor in kleine dorpen en kan een echt gevoel van nostalgie geven wanneer je er eentje binnen loopt. Je kunt in dit soort winkels vaak sigaretten kopen tegen een standaard prijs, maar je kunt ook verschillende accessoires bekijken. Verschillende soorten aanstekers en andere vloeitjes, bijvoorbeeld!

Een supermarkt: Het snelste is om sigaretten te kopen wanneer je je wekelijkse boodschappen gaat doen. Ze worden vaak bij een aparte balie verkocht, omdat je een bepaalde leeftijd moet zijn om sigaretten te kopen.

Een benzinestation: Ben je “on the road”? Dan is het slim om sigaretten bij een benzinestation te kopen. Sigaretten zijn helaas wel iets duurder bij een benzinestation dan bij een supermarkt of sigarenboer, maar het is maar een klein verschil. Je betaalt immers voor comfort en luxe, omdat je iedere paar kilometer wel een benzinestation tegen komt.

Online: Sigaretten zijn tegenwoordig ook online aan te schaffen. Het kost niet meer of niet minder dan wanneer je er echt naar op zoek gaat, maar persoonlijk vinden we het erg fijn om ze online te bestellen. Je hoeft maar een paar dagen te wachten op je sigaretten en verzending is vaak gratis. Handig wanneer je vaak je sigaretten vergeet te kopen!

Andere landen: Sigaretten importeren kan soms goedkoper zijn dan een groot aantal sigaretten kopen in Nederland. In België zijn ze al veel goedkoper!

http://www.sigarettenmaker.nl