Meer informatie over neurobics

Meer informatie over neurobics

Heb je weleens van Neurobics gehoord? Het klinkt misschien als Aerobics, maar de twee hebben weinig gemeen. Neurobics bestaat uit diverse therapieën en behandelingen die men kan ondergaan om problemen zoals stress, PTSS, Parkinson, depressie, burnout, slapeloosheid en ADHD op te lossen. Voor vele van deze klachten is er zelfs een permanente oplossing te krijgen.

Bij Neurofeedback gaat men zich concentreren op de hersenen. Men gaat eerst meten om te zien hoe de toestand ervan is. Of het gerelaxt is of juist gespannen is. Om de hersenen te ontspannen wordt positieve feedback naar de hersenen gestuurd. Dit gebeurt in meerdere sessies tot de gewenste resultaat behaald is. Het aantal sessies hangt va de kwaal af en zelfs kinderen mogen deel nemen eraan. Het is helemaal veilig en doet geen pijn. Er wordt niets van jouw kant verwacht. Je maakt jezelf comfortabel en kijkt naar een leuke video of speelt games terwijl ze bezig zijn met de neurofeedback.

Er zijn diverse behandelingen die ze doen en je kunt ze allemaal doornemen op Neurobics.nl. Je krijgt daar ook informatie over wat Neurobics eigenlijk nog meer inhoudt en ze helpen je ook andere publicaties van ze op te zoeken. Verder kun je ook ervaringen van mensen lezen om te zien hoe Neurobics hun leven verandert heeft.

Jammer genoeg kan het niet elk kwaal helemaal verwijderen, maar het kan de symptomen verminderen zodat het minder intens is dan voorheen. Een kleine verandering kan een groot effect hebben. Neem contact met ze op om een afspraak te maken.